credit, aurora, firma, nevoi, personale, ipotecar, prime, prima, casa, online, rapid, investitii, capital lucru, start up, rural, PFA, ONG, autoritati publice, ing, brd, cec, transilvania, raiffeisen

Echipa Aurora Credit

VIRGINIA LUCACIU

Director General

Experienta de peste 24 ani în sistemul financiar – bancar din România, membru al echipei Aurora Credit din septembrie 2017.

Coordonează cu puteri depline întreaga activitate a compartimentelor din societate, cu implicații directe asupra menținerii și dezvoltării portofoliului de clienți. Coordonează realizarea studiilor de marketing pe piața financiară, implicându-se în promovarea imaginii instituției, a produselor și serviciilor sale.

Absolventă a Universității de Vest Timișoara, Facultatea de Științe Economice, Secția Economia Industriei , Construcțiilor și Transporturilor, promoția 1991.

ROMANA MARGARETA LUCA

Contabil-Șef

Experiență de peste 25 de ani în domeniul financiar-contabil, membră a echipei Aurora Credit încă de la inființarea societății.

Organizează și coordonează întreaga activitate financiar-contabilă, precum și cea de control financiar preventiv, participă la elaborarea bugetului de venituri și cheltuieli, conduce registrele menționate de Legea contabilității, asigură și răspunde de întocmirea situațiilor către Banca Națională a României și Administrația financiară.

Absolventă a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Științe Economice, Secția Contabilitate și Informatică de Gestiune, promoția 1996.

ALINA ELENA GAVAZIUC

Analist Credite

Membră a echipei Aurora Credit din februarie 2018. În calitate de analist credite, verifică solicitările de credit, din punctul de vedere al riscului de creditare, propunându-le spre aprobare.

Absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Stiințe Economice, Secția Turism, promoția 1997.

MIHAELA SANDA FLORE

Inspector Credite

Membră a echipei Aurora Credit din mai 2017. Ocupă postul de inspector credite, având o experiență vastă în vânzări, fiind capabilă să răspundă cu profesionalism cerințelor clienților.

Absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, promoția 1997.

Share This