credit, aurora, firma, nevoi, personale, ipotecar, prime, prima, casa, online, rapid, investitii, capital lucru, start up, rural, PFA, ONG, autoritati publice, ing, brd, cec, transilvania, raiffeisen

Consiliul de administrație

POPA NELIA

Președinte al Consiliului de Administrație

Economist cu peste 30 de ani vechime în domeniul financiar-contabil, fiind membră a Consiliului de Administrație a S.M. Aurora I.F.N. S.A. din anul 2006.

Reprezentanta Asociației C.A.R. STRAJA în Consiliul de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A., ocupând, pe rând, funcțiile de contabil, director economic și președinte.

Absolventă a Universității din Petroşani, Facultatea de Ştiinţe – specializarea Finanţe Bănci, promoția 2007. Expert contabil, membra a C.E.C.C.A.R. filiala Hunedoara.

PETREANU PAUL FLORIN

Vicepreședinte al Consiliului de Administrație

De profesie economist, domnul Petreanu Paul Florin este membru fondator al S.M. Aurora I.F.N. S.A., iar din anul 2018 a fost ales vicepreședinte al Consiliului de Administrație, participând activ la definirea strategiei societății.

Experiența profesională de peste 19 ani în domeniul financiar nebancar din România, activând începând cu anul 2002 ca referent de specialitate, director executiv al A.S.C.A.R. Regiunea Vest, respectiv președinte al Asociației C.A.R. Decebal, îl recomandă pentru poziția actuală deținută în cadrul S.M. Aurora I.F.N. S.A.

Absolvent al Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Științe Economice, promoția 2002 și masterand al Universității Vasile Goldiș din Arad.

PETREANU VLAD-CONSTANTIN

Membru al Consiliului de Administrație

Economist cu o experiență de peste 16 ani în domeniul financiar-contabil, membru al Consiliului de Administrație din anul 2022.

Petreanu Vlad-Constantin este reprezentantul Asociației C.A.R. Europa Hunedoara în Consiliul de Administrație al S.M. Aurora IFN S.A.

În prezent ocupă funcția de director economic în cadrul Asociatiei C.A.R. Europa Hunedoara.

Absolvent al Academiei de Studii Economice București.

BOBAR GHEORGHE

Membru al Consiliului de Administrație

Inginer, cu peste 19 ani vechime în domeniul financiar nebancar, membru al Consiliului de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A. încă de la înființare (2005), având calitatea și de membru fondator al societății.

Bobar Gheorghe este reprezentantul Asociației C.A.R. Petrila în Consiliul de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A., având funcția de președinte al Consiliului Director.

Absolvent al Facultătii Tehnice din Petroșani, promoția 1999.

POP GYONGYI

Membră a Consiliului de Administrație

Economist cu peste 20 de ani vechime în domeniul financiar-contabil, membră a Consiliului de Administrație a societății S.M. Aurora I.F.N. din anul 2013.

Pop Gyongyi este reprezentanta Asociației C.A.R. Unirea Hunedoara în Consiliul de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A., ocupând, pe rând, funcțiile de contabil, director economic și președinte.

Absolventă a Universității “Lucian Blaga” Sibiu, specializarea finanțe-bănci, promoția 2007.

ANTON MARCELA

Membră a Consiliului de Administrație

Economist cu peste 30 de ani vechime în domeniul financiar-contabil, membră a Consiliului de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A. din anul 2009.

Anton Marcela este reprezentanta Asociației C.A.R. Unirea Simeria I.F.N. în Consiliul de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A., ocupând funcția de director economic din anul 2006.

Licențiată a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea contabilitate și informatică de gestiune, promoția 2005, membră a C.E.C.C.A.R. România, filiala Hunedoara.

GRAEF ADRIAN

Membru al Consiliului de Administrație

Peste 10 ani vechime în domeniul financiar contabil, membru al Consiliului de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A. din anul 2018.

Graef Adrian este reprezentantul Asociației C.A.R. Dacia, în Consiliul de Administrație al S.M. Aurora I.F.N. S.A., ocupând, pe rând, funcțiile de șef agenție, director executiv, director economic.

Absolvent al Facultății de Știinte Economice din Sibiu, promoția 2008.

Share This