credit-aurora-firma-nevoi-personale-ipotecar-start-up-prime-prima-casa-online-rapid-investitii-capital-lucru-ong-pfa-rural-microcredit-ing-brd-cec-transilvania-

Microcredit pentru antreprenori

Microcreditarea este una dintre sursele de finanțare care cunoaște o puternică promovare la nivel european în ultimii ani.

În sensul cel mai larg, microfinanțarea cuprinde o gama de servicii financiare destinate persoanelor fizice și juridice (micro întreprinzătorilor), inclusiv îndrumare și asistență tehnică, în scopul obținerii de profit, sau pentru a răspunde unor necesități sociale, microcreditul fiind principalul produs de creditare oferit de către instituțiile de microfinanțare.

Practic, microfinanțarea se referă la acordarea de credite mici, necesare întreprinzătorilor la pornirea unei afaceri, precum și IMM-urilor pentru investiții mici sau pentru reglarea diferitelor probleme de flux de numerar.

Instituțiile de microfinanțare (IMF) și-au dezvoltat activități în vederea sprijinirii întreprinderilor micro, mici și mijlocii, care nu au acces la sistemul bancar. Aceasta înseamna că, inclusiv acele IMM-uri care nu au o istorie de creditare pot aplica pentru finanțare și, de asemenea, pot aplica cei ce vor să înființeze o societate comercială.

Primul împrumut poate avea o valoare mai mică, iar, după rambursarea acestuia, beneficiarii pot aplica pentru un alt credit, valoarea acestuia din urmă fiind dublul valorii primului credit și așa mai departe până când suma împrumutată atinge valoarea maximă necesară activității.

Vrei un microcredit pentru antreprenori?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și un reprezentant Aurora te va contacta în cel mai scurt timp posibil. Dacă dorești să ne contactezi direct, poți folosi datele din pagina de Contact.

Consimțământ pentru folosirea datelor:

8 + 10 =

Simulator de rate

Înainte de a contracta orice credit, este important să afli cât vei datora. Poți folosi simulatorul de mai jos pentru a estima valoarea lunară a ratei (include valoarea dobânzii și a tuturor comisioanelor), precum și valoarea totală de la finalul perioadei contractuale.

15,000 LEI 250,000 LEI
1 an5 ani
Lunar, veți plăti aproximativ:
La finalul perioadei, veți achita un total de:
Loading

* Această simulare reprezintă o evaluare aproximativă standard și nu o obligație contractuală. În funcție de condițiile de acordare, valorile finale pot diferi. Pentru o simulare exactă, vă rugăm să contactați un consultant (click aici).

Share This