credit, aurora, firma, nevoi, personale, ipotecar, prime, prima, casa, online, rapid, investitii, capital lucru, start up, rural, PFA, ONG, autoritati publice, ing, brd, cec, transilvania, raiffeisen

Credit afacere Start Up

Acest tip de creditare se adresează firmelor înființate cu maxim 12 luni înainte de solicitarea creditului, sau firmelor care deși au fost înființate într-o perioadă mai mare de 12 luni, nu au înregistrat venituri din exploatare în contabilitate.

Prin creditele Start Up punem la dispoziția societăților aflate la începutul activității lor credite pentru activitatea curentă (achiziții materii prime, mărfuri, plăți salarii, impozite și taxe, etc) și credite pentru investiții (achiziții echipamente, instalații, mașini, utilaje, etc)

Particularitățile creditelor Start Up sunt:

  • perioadă extinsă de creditare, de până la 60 luni sau 96 luni, în funcție de tipul creditului solicitat;
  • dobandă competitivă, fixă, pentru întreaga perioadă de creditare;
  • garanții flexibile personale (giranți) și/sau reale (obiectul investiției poate constitui garanție);
  • rambursare în rate lunare egale;
  • documentație de analiză simplificată – avem nevoie doar de un Studiu de fezabilitate al afacerii tale.

Vrei un credit Start Up?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și un reprezentant Aurora te va contacta în cel mai scurt timp posibil. Dacă dorești să ne contactezi direct, poți folosi datele din pagina de Contact.

Consimțământ pentru folosirea datelor:

13 + 6 =

Simulator de rate

Înainte de a contracta orice credit, este important să afli cât vei datora. Poți folosi simulatorul de mai jos pentru a estima valoarea lunară a ratei (include valoarea dobânzii și a tuturor comisioanelor), precum și valoarea totală de la finalul perioadei contractuale.

15,000 LEI 250,000 LEI
1 an5 ani
Lunar, veți plăti aproximativ:
La finalul perioadei, veți achita un total de:
Loading

* Această simulare reprezintă o evaluare aproximativă standard și nu o obligație contractuală. În funcție de condițiile de acordare, valorile finale pot diferi. Pentru o simulare exactă, vă rugăm să contactați un consultant (click aici).

Share This