credit, aurora, firma, nevoi, personale, ipotecar, prime, prima, casa, online, rapid, investitii, capital lucru, start up, rural, PFA, ONG, autoritati publice, ing, brd, cec, transilvania, raiffeisen

Credit pentru PFA, ÎI sau ONG

Analiza se efectuează în baza:

  • declarației de impozit pe venit din activități independente pe ultimul an depusă la organele fiscale și cuantumul debitelor cu care este înregistrat aplicantul;
  • declarației de venit estimat pe anul în curs depusă la organele fiscale;
  • declarației privind impozitul pe venitul global pe ultimul an, depusă la organele fiscale.

Registrele ținute de solicitant, adeverința de venit sau de stare materială eliberată de administrația financiară sau de Primărie, adeverințele de stare materială eliberate de primăriile comunale producătorilor agricoli individuali care atestă proprietatea și/sau folosința asupra terenului sau animalelor, venitul net anual, precum și dacă figurează sau nu cu debite neachitate, situația datoriilor și creanțelor la bugetul statului – certificat de atestare fiscală care să ateste starea datoriilor, documente care să dovedească plata efectuată către bugetul asigurărilor sociale, pentru pensii și sănătate (ultimele chitanțe, ordine de plată), de la caz la caz în funcție de forma de constituire și de prevederile legale aplicabile solicitantului.

Vrei un credit pentru P.F.A., Î.I. sau ONG?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și un reprezentant Aurora te va contacta în cel mai scurt timp posibil. Dacă dorești să ne contactezi direct, poți folosi datele din pagina de Contact.

Consimțământ pentru folosirea datelor:

10 + 1 =

Simulator de rate

Înainte de a contracta orice credit, este important să afli cât vei datora. Poți folosi simulatorul de mai jos pentru a estima valoarea lunară a ratei (include valoarea dobânzii și a tuturor comisioanelor), precum și valoarea totală de la finalul perioadei contractuale.

15,000 LEI 250,000 LEI
1 an5 ani
Lunar, veți plăti aproximativ:
La finalul perioadei, veți achita un total de:
Loading

* Această simulare reprezintă o evaluare aproximativă standard și nu o obligație contractuală. În funcție de condițiile de acordare, valorile finale pot diferi. Pentru o simulare exactă, vă rugăm să contactați un consultant (click aici).

Share This