Societatea de Microfinanțare AURORA S.A., certificată de Comisia Europeana (CE) pentru bune practici în microcreditare

Codul European pentru bune practici în furnizarea de microcredite este o inițiativă a Comisiei Europene care stabileşte un standard de calitate pentru sectorul de microfinanţare în Uniunea Europeană. Codul conţine o serie de clauze care trebuie implementate cu scopul de a oferi atât transparenţă, cât şi siguranţă clientilor şi investitorilor, cu privire la instituţia de microfinanţare şi procedurile, procesele şi produsele acesteia, promovând cele mai bune practici în domeniu.

În procesul de obţinere a acestei recunoaşteri, Societatea de Microfinantare Aurora S.A., a făcut dovada respectării standardelor stabilite de CE în ceea ce priveşte abordarea afacerilor. Această certificare, obtinuta in luna Iunie 2021, confirmă preocuparea S.M. Aurora S.A. pentru a se remarca în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi produselor oferite tuturor categoriilor de clienti.

Directorul executiv al S.M. Aurora SA, Virginia Lucaciu, a declarat:

Aceasta este o realizare importantă pentru orice organizație de microfinanţare din România şi din Europa. Suntem încântați că am atins standardele de performanță solicitate de către Comisia Europeană, care sunt în beneficiul clienților noștri. 

Soluții de creditare

Share This